Fushata zgjedhore po zhvillohet me intensitet të shtuar. Partitë politike nga komuna në komunë po mbajnë shumë tubime dhe takime me qytetarë dhe me punonjës të profileve të ndryshme. Secila parti në përpjekje për t’i bindur që të fitojnë sa më shumë vota në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Ekipi i reporterëve të Radiotelevizionit 21 në bllokun vijues pasqyron fushatën zgjedhore të partive politike./21Media

 PDK

 

LDK

AAK

NISMA

LVV