Fushata zgjedhore, që faktikisht filloi javë të tëra para afatit të saj zyrtar, po i afrohet fundit. Pasnesër, të premten, përfundon, ndërsa ua rikujtojmë që e shtuna është ditë e heshtjes zgjedhore. Sot në ditën e tetë të afatit zyrtar të fushatës zgjedhore partitë politike zhvilluan tubime dhe takime të shumta me qytetarë, në përpjekje për t’i bindur për të marrë votat e tyre të dielën e 14 shkurtit. Në bllokun vijues pasqyrojmë disa nga tubimet e partive politike që përfunduan deri në fillim të këtij emisioni tonë informativ./21Media

 

PDK

 

VV

AAK

LDK

NISMA