Gashi ka njoftuar se ka bërë kërkesë për ndërprerjen e arrestit shtëpiak për kandidatët për deputet nga VV

Gashi ka njoftuar se ka bërë kërkesë për ndërprerjen e arrestit shtëpiak për kandidatët për deputet nga VV

Avokati Tomë Gashi ka njoftuar se ka bërë kërkesë në Gjykatën Themelore të Prishtinës, për ndërprerjen e arrestit shtëpiak për kandidatët për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, Frashër Krasniqi, Ade Batusha, Atdhe Arifi dhe Egzon Haliti.

“Kërkohet ndërprerja e arrestit shtëpiak për deputetët e ardhshëm të Kuvendit të Kosovës”, ka shkruar Gashi në facebook.