Merkel deklaroi  se vendi i saj do të marrë pjesë në bisedimet e Britanisë së Madhe për dalje nga BE-ja

Merkel deklaroi  se vendi i saj do të marrë pjesë në bisedimet e Britanisë së Madhe për dalje nga BE-ja

Kancelarja gjermane, Angela Merkel deklaroi të mërkurën se vendi i saj do të marrë pjesë në bisedimet e Britanisë së Madhe për dalje nga BE-ja, duke lënë të nënkuptohet se ky shtet do të vazhdojë të jetë partner.

“Do të udhëheqim bisedimet në frymën e asaj që Britania të mbetet partner i mirë. Duhet të vazhdojmë të shikojmë për një BE sa më të fuqishme dhe të mos jemi vetëm të fokusuar kryesisht në dalje nga BE”, tha Merkel në Nuremberg, transmeton Reuters.