Pushteti komunal me masa lehtësuese për bujqit

Pushteti komunal me masa lehtësuese për bujqit

 Pasojat e koronavirusit janë të mëdha në fusha të ndryshme. Në komunën e Vitisë në gjendje më të rëndë janë gastronomia dhe bujqësia.Këtë temë e shtjellon edhe kronika në vazhdim.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media