Gërvalla: Kosova e gatshme për pranimin e 5 mijë refugjatëve nga Ukraina

Kosova po shqyrton mundësinë për pranimin e 5 mijë refugjatëve nga Ukraina, tha ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, para Komisionit të Punëve të Jashtme. Ajo po ashtu paralajmëroi se gjatë kësaj jave do të marrin vendim për formimin e një grupi që merret me çështjet teknike, politike dhe diplomatike për anëtarësim në NATO. /21Media

Back to top button