Gjarpër në aeroplan, tmerrohen pasagjerët

Një pasagjer i linjës ajrore gjeti një gjarpër nën këmbë pasi mbërriti në Aeroportin Ndërkombëtar të Newark Liberty.
Punonjësit e policisë dhe operacioneve shkuan në avion herët pasdite të hënën “dhe hoqën gjarprin e kopshtit”. Askush nuk u lëndua.
Një pasagjer në bord tha për News 12 The Bronx, një degë e CNN, se “pasagjerët në klasën e biznesit filluan të bërtasin dhe të tërhiqnin këmbët lart” ndërsa fluturimi kishte nisur.
United Airlines i thotë CNN-it se anëtarët e ekuipazhit kërkuan ndihmë nga zyrtarët e aeroportit “pasi u lajmëruan nga pasagjerët” për gjarprin.
Fluturimi ishte United 2038 nga Tampa, sipas Autoritetit Portual. Ndryshe nga filmi famëkeq i vitit 2006 “Gjarpërinjtë në aeroplan”, incidenti nuk ndikoi në operacionet në aeroport.
Sipas Komisionit të Burimeve të Kafshëve të Egra të Karolinës së Veriut, lloje të ndryshme të gjarpërinjve me llastik shpesh quhen gjarpërinjtë e “kopshtit”. Gjarpërinjtë nuk janë helmues dhe me të vërtetë gjenden shpesh në kopshte, ku ndihmojnë në mbajtjen e kontrollit të dëmtuesve./21Media

Back to top button