Rama: Nuk ka lekë për pedagogët, po dëmtojnë studentët

“Janë bërë si foltoret e opozitës”

Pas paralajmërimit të pedagogët universitarë të Shqipërisë për protestë nesër, reagoi kryeministri Edi Rama. Tha se nuk ka lekë për pedagogët, duke theksuar se po dëmtojnë studentët dhe se janë bërë si foltoret e opozitës.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button