Gjashtë orë pritje në të ftohtë në Dnipro

Në stacionin hekurudhor Dnipro, njerëzit po përballen me të paktën gjashtë orë pritje në dëborë dhe të ftohtë për të hipur në një tren evakuimi që shkonte drejt perëndimit.
Shumë prej tyre filluan të rrinë në radhë në orën 08:00 me kohën lokale, duke përfshirë edhe familje nga vetë Dnipro, të cilët e shohin luftën duke u zvarritur më pranë tyre dhe duan të dalin jashtë sa të munden.
Disa ditë më parë, në platformat atje pati skena kaotike, teksa njerëzit u futën në karroca.
Tani, ka një radhë të rregullt që shtrihet për orë të tëra përgjatë sheshit.
Ka familje të tëra në radhë për tren, por policia largoi burrat në moshë luftimi dhe u tha të paraqiteshin për luftim.
Prindërit po i dërgojnë vajzat adoleshente në tren – pa e ditur se ku do të përfundojnë./21Media

Back to top button