Gjatë 24 orëve të fundit (05/06.09.2020) janë regjistruar 466 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës në Maqedoninë e Veriut.

Ministria e Punëve të Brendshme bën apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mborjtje nga virusi korona, raporton TV21./21Media