Gjenden të vdekur tre fëmijë në Britani, arrestohet një grua

Një grua është arrestuar nën dyshimin për vrasje pasi tre fëmijë u gjetën të vdekur në një shtëpi në Bristol të Britanisë së Madhe.

Një deklaratë nga policia tha se fëmijët e vegjël u shpallën të vdekur në vendngjarje.

Gruaja e arrestuar, 42 vjeçe, ndodhet në paraburgim nga policia në spital.

Forca tha se Zyra e Pavarur për Sjelljen e Policisë (IOPC) ishte informuar për shkak të “kontaktit paraprak me policinë”.

IOPC tha se ishte njoftuar për incidentin nga Policia e Avon dhe Somerset, me forcat që thanë se kishte pasur kontakt paraprak me policinë në fillim të këtij muaji.

Një zëdhënës shtoi: “Ne kemi kërkuar një referim në letër me informacion të mëtejshëm në lidhje me kontaktin paraprak dhe pasi ta marrim, ne do ta vlerësojmë atë për të përcaktuar nëse kërkohen veprime të mëtejshme nga ne.”

Back to top button