Intervistë me komandantin e FSK-së Rrahman Rama  

Intervistë me komandantin e FSK-së Rrahman Rama  

Lajm i mirë ishte që ushtria e Kosovës nga muaji mars do të jetë në mision paqeruajtës ndërkombëtar bashkërisht me ushtrinë amerikane. Jep më shumë hollësi komandanti i FSK-së Rrahman Rama në intervistën dhënë Radiotelevizionit 21. Flet edhe për aspekte të punës dhe synimeve të FSK-së. E intervistoi kolegia Fitore Ademi./21Media