Gjetjet që duhet krahasuar me objektet e përbashkëta për të kuptuar se sa unike janë

 
Çdo matje mund të ekzaminohet në përputhje me një njësi tjetër për të shprehur shkallë të ndryshme. Mendoni, për shembull se për të matur madhësinë përdorni inç dhe për kohë, orë.
Por, sigurisht që është më argëtuese kur keni një pikë referimi për t’u mahnitur nga ato që bota ka rezervuar për ne, shkruan Bright Side, përcjell rtv21.tv
Më poshtë ju sjellim disa fotografi, që tregojnë se gjithçka mund të krahasohet me diçka tjetër për t’u kuptuar më mirë./21Media
Nëse mund të hani pica vetëm një herë në javë, më mirë të ishte një e madhe, apo jo?
17 Gjetjet që Duhen Krahasuar me Objektet e Përbashkëta për të kuptuar se sa unike janë ato
“Një vezë e blerë në dyqan vs veza që pula ime e bëri këtë mëngjes”
17 Gjetjet që Duhen Krahasuar me Objektet e Përbashkëta për të kuptuar se sa unike janë ato
“Telefoni i babait tim në moshën 20 vjeç kundrejt telefonit tim në moshën 20 vjeç”
17 Gjetjet që Duhen Krahasuar me Objektet e Përbashkëta për të kuptuar se sa unike janë ato
 “Krahasimi i madhësisë midis një mini klasik dhe një Volkswagen”
17 Finds That Need to Be Compared to Common Objects to Understand How Unique They Are

Back to top button