Lumezi: Sivjet e kemi zgjedhur këtë familje që të kontribuojmë.-Ismajli: Kjo është shtëpia numër 132 në total dhe e 25-të për sivjet

Lumezi: Sivjet e kemi zgjedhur këtë familje që të kontribuojmë.-Ismajli: Kjo është shtëpia numër 132 në total dhe e 25-të për sivjet

Në vigjilje të ndërrimit të motmoteve, Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me bankën NLB dhe me kompaninë Buqaj, bënë me shtëpi të re familjen e Remzi Hajrullahut në Gjilan.( Teksti- Albulena Nuha, kamera-  Sejdi Canolli)/21Media