Gjithçka gati për fillimin e fushatës PDK-AAK-Nisma

Në sheshin “Skëndërbeu” po fillon fushata e koalicionit PDK- AAK-Nisma

Sot me 31 maj nga ora 00:00 ka filluar zyrtarisht fushata zgjedhore e partive politike për zjgedhjet e 11 qershorit.
Koalicioni PDK-AAK-Nisma fushatën zgjedhore e hapin në Prshitinë në Sheshin “Skëndërbeu”, e cila është paralajmëruar për orën 15:00 ndërkohë që tani është gjithçka gati dhe njerëzit janë mbledhur në shesh./21Media

Back to top button