Gllogjani në atmosferë mortore…

1 min read

Një ditë pas tragjedisë në Gllogjan atmosferë mortore. Pikëllim i thellë për dy nxënësit e vrarë Genta Mustafaj dhe Ledion Hamzaj nga ky fshat. Flasin banorët dhe mësimdhënësja, kujdestare e klasës.((Teksti-Lirie Dibrani, kamera- Sejdi Canolli)/21Media