Murati: Po tentohet të vendoset një njollë në historinë çlirimtare të vendit tonë.-Abrashi: Zhvillimet e fundit nga Specialja do të ndikojnë në stagnimin e zhvillimit ekonomik.-Gërxhaliu: Imazhi është i atakuar dhe i goditur në mënyrën drastike

Murati: Po tentohet të vendoset një njollë në historinë çlirimtare të vendit tonë.-Abrashi: Zhvillimet e fundit nga Specialja do të ndikojnë në stagnimin e zhvillimit ekonomik.-Gërxhaliu: Imazhi është i atakuar dhe i goditur në mënyrën drastike

Deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe ekspertë të ekonomisë vlerësojnë se imazhi i Kosovës është i atakuar në mënyrë drastike pas aktakuzave të Gjykatës Speciales ndaj ish-drejtuesve të UÇK-së, pasi, siç thonë ata, përveç aspektit politik, gjykimet e Speciales pritet të ndikojnë negativisht edhe në fushën e ekonomisë./21Media