Prodhuesit e qumështit thonë se i njëjti ende plasohet në treg

Prodhuesit e qumështit thonë se i njëjti ende plasohet në treg

Edhe përkundër vendimit të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, për ndalimin e përdorimit të vajit të palmës, shoqata e Prodhuesve të Qumështit të Kosovës po has në probleme të cilat po ndikojnë direkt në zvogëlimin e sasisë së grumbullimit të qumështit .(Teksti – Aurela ELSHANI, kamera – Lulzim FANA )./21Media