Emini:  Shembull që pesë ministri do të udhëhiqen nga gratë.-Richardson: Ka përparime, por duhet ende punë.-Ukimeraj: Sfidë, fuqizimi i grave në ekonomi                                                                         

Emini:  Shembull që pesë ministri do të udhëhiqen nga gratë.-Richardson: Ka përparime, por duhet ende punë.-Ukimeraj: Sfidë, fuqizimi i grave në ekonomi                                                                         

Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci, mbajti debatin publik me temë “Kapërcimi i barrierave për fuqizimin e grave në sferën publike”. U tha se të drejtat e grave duhet të jenë prioritet e secilës qeveri dhe institucion shtetëror si dhe u kërkua angazhim mbarëshoqëror për të eliminuar diskriminimin në baza gjinore.(E përgaditi- Aurela ELSHANI)./21Media