Premtohet investime në Kosovë.-Grenell: Një kritikë  e VV-së krejtësisht e çmendur që s’do t’i ipja rëndësi.-Hoti: Nuk e di kur arrihet marrëveshja finale me Serbinë

Premtohet investime në Kosovë.-Grenell: Një kritikë  e VV-së krejtësisht e çmendur që s’do t’i ipja rëndësi.-Hoti: Nuk e di kur arrihet marrëveshja finale me Serbinë

Kosova dhe SHBA-ja kanë nënshkruar sot ne Prishtine një marrëveshje që del nga ajo e 4 shtatorit e firmosur në Shtëpinë e Bardhë. I dërguari special i presidentit Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell tha se kanë ardhur në Prishtinë për zbatimin e marrëveshjeve për normalizim ekonomik, të nënshkruara në Uashington. Ndërsa kryeministri Hoti tha se kjo marrëveshje që është arritur do të krijojë mijëra vende të reja pune.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Kushtrim RRMOKU)./21Media