I dërguari i ish-presidentit të SHBA Donald Trump për dialogun midis Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, uroi presidentin e ri Joe Biden për marrjen e detyrës.

Ai përmes një postimi në Twitter e uron presidentin e ri sepse e duan Amerikën.

“Ne duhet ta urojmë presidentin e ri amerikan Joe Biden sepse ne e duam Amerikën. Ne duam që ai të jetë i suksesshëm për ta bërë shtetin tonë më të fortë. Dhe ne nuk duhet të bëjmë çfarë ana tjetër ka bërë ndaj nesh për 4 vjet – duke qenë kundër gjithçkaje që ai bën”, shkroi Grenell.