Banorët protestuan duke kërkuar intervenim urgjent në sanimine  prishjeve që i lanë pa energji elektrike

Banorët protestuan duke kërkuar intervenim urgjent në sanimine  prishjeve që i lanë pa energji elektrike

Problemet me energjisë elektrike janë evidentet gjithandej vendit.
Fshatrat e  Gollakut, Prapashticë,  Hajkobillë dhe Gllogovicë që 11 ditë janë në terr. Për këtë arsye banorët sot dalën në protestë.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media