Gresa Behuli: Më në fund pak kohë vetëm me Diellin tim

Sezona e verës si gjithmonë e gjenë të angazhur në ahengje të ndryshme familjare, bëhet fjalë për Gresa Behlulin, që vera e këtij viti e ka gjetur Gresën me epitetin e nënës.
Mes punës dhe jetës personale, Gresa po mudohet të gjejë kohë për të kaluar me djalin e saj, Diellin.
Në njjë postim në Instagram Gresa ka treguar se më në fund ka gjetur kohë për Diellin.
“Më në fund pak kohë vetëm me Diellin tim”, është mbishkrimi që Gresa e la mbi fotografinë e publikuar./21Media

Back to top button