Greva në arsim: Pas dy ditëve pritet një marrëveshje… (Video)

Takimi i ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci dhe përfaqësuesve të Sindikatës së Bashkuar të Arsimit për çështjen e grevës përfundoi pa marrëveshje. Gjithsesi Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës njoftoi se shumë shpejt pritet që të arrihet marrëveshja me Qeverinë. Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Rrahman Jasharaj tha pas takimit të Këshillit Ekonomik Social se po presin që në dy ditët e ardhshme Qeveria ta formojë një ekip të saj për t’u takuar me sindikalistët me qëllim të gjetjes së një zgjidhjeje./21Media

Back to top button