45 vjeçari nga Gjilani dyshohet të këtë vdekur nga gripi i derrit

45 vjeçari nga Gjilani dyshohet të këtë vdekur nga gripi i derrit

45 vjeçari, i cili humbi jetën dje dyshohet të jetë prekur nga gripi i derrit, megjithatë Instituti i Shëndetit Publik i Kosovës ende nuk e ka  konfirmuar një gjë të tillë.

Nga ana tjetër në Klinikën Infektivë nuk kanë pranuar të flasin dhe të tregojnë se sa pacientë janë të prekur nga ky grip./21Media