Gruda: Qeveria aktuale ka nisur kapjen e Administratës Publike

Mijëra zyrtarë rrezikohen me largim nga puna
Partia Demokratike e Kosovës thotë se me projektligjin për Zyrtarët Publikë  qeveria po cenon sigurinë juridike të shërbimit civil. Koordinatori i Departamentit për Drejtësi në Kabinetin për Qeverisje të Mirë, Përparim Gruda, ka thënë se përpjekja e qeverisë është shantazh dhe kërcënim direkt për të vënë nën kontroll politik gjithë shërbimin civil të Kosovës./21Media

Back to top button