Vendimi për targat, pas disa orësh fillon qortimi

BE: Po punon për një zgjidhje afatgjate për targat

Bashkimi Evropian tha se po punon me partnerët për të gjetur një zgjidhje afatgjate për çështjen e targave dhe ripërsëriti qëndrimin se vendimi i Qeverisë së Kosovës është i drejtë por në shpërputhje me Marrëveshjet e Dialogut.

Ministria e Brendshme ka bërë të ditur se numri i qytetarëve serbë të interesuar për të konvertuar targat është shtuar në ditët e fundit. Që nga 1 deri më 21 Nëntor, fillimisht do të shqiptohen vërejtje përpara se të nisë zbatimi i vendimit për gjobitje për shkak të mos konvertimit të targave./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button