Hagë: Përfundon dëgjimi i dëshmitarit të fundit

Vazhdoi gjykimi i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt
Në Gjykatën Speciale në Hagë përfundoi dëshmia e dëshmitarit të fundit në gjykimin e Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt. Robert Reid foli për praktikat në ruajtjen e informacioneve, kontrollet dhe sekuestrimet në operacione që lidhen me proceset gjyqësore./21Media

Back to top button