Hajdari raporton sot në Komisionin për Ekonomi

 

Sot do të mblidhet Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Në këtë komisioni është ftuar edhe ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari.

Ministrja Hajdari para deputetëve anëtarë të këtij komisioni do të raportoj për planin e ministrisë të cilën ajo drejton.

Komisioni do të mblidhet në ora 10:00.

Ndërkohë që pas raportimit të ministres Hajdari, komisioni do të shqyrtojë edhe raportin vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit-ARRU për vitin 2020.

Po ashtu do të bëhet prezantim i Raportit të Implementimit për Kosovën, nga Janez Kopac, Drejtor i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë me seli në Vjenë, më temë “Rruga e Kosovës drejt integrimit evropian të energjisë: Gjendja e zbatimit të Traktatit të Komunitetit të Energjisë” (prezantimi është virtual dhe mbahet në sallën N-204 nga ora 13:00).

Back to top button