Znj.Havolli  kërkon ndihmën e njerëzve bamirës

 Znj.Havolli  kërkon ndihmën e njerëzve bamirës

Një nënë e vetme me vajzën e saj 5 vjeçare, nga Hajvalia e Prishtinës, jetojnë në kushte të rënda ekomomike dhe me probleme të shumta shëndetësore.
Nëna kërkon ndihmën e njerëzve bamirës, së paku për barnat të cilat janë të domosdoshme për shëndetin e saj. (E pergaditi – R T V  2 1 )./21Media