Handikos me aktivitetin “Ngom mu!”

Në Ditën Ndërkombëtare të Njeriut, HANDIKOS me aktivitet konkret, në kuadër të përpjekjeve për përmirësimin e pozitës në shoqëri të fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe prindërve të tyre. U theksua nevoja për përkujdesje të shtuar institucionale ndaj kësaj kategorie të qytetarëve./21Media

Back to top button