Nesër mblidhet Kuvendi i PD-së me nismën e Sali Berishës

Pritet shkarkimi i kryetarit të kësaj partie Lulzim Basha
Një kronikë nga Shqipëria. Nesër mblidhet Kuvendi i Partisë Demokratike me nismën e Sali Berishës, në të cilin pritet shkarkimi i kryetari të kësaj partie Lulzim Basha. Nga ana tjetër, Basha nuk njeh vendimet e Kuvendit të nesërm dhe ka paralajmëruar një tjetër Kuvend më 18 dhjetor.

Back to top button