Hapet konkursi për 6 mijë e 638 studentë në UP

Aplikimi behet deri me 30 shtator

Universiteti i Prishtinës ka hapur  konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2020-2021. Në afatin e parë të konkursit do të pranohen gjithsej 6638 studentë. Afati i aplikimit do të jetë i hapur deri më datën 30 shtator. Në këtë teme biseduam me Hysen Bytyqi, prorektor për mësim dhe çështje për student ne Universitetin “Hasan Prishtina”.(E pergaditi-Bahtir CAKOLLI)./21Media

Back to top button