Oda Ekonomike e Kosovës dhe  ajo e Serbisë thellojnë bashkëpunimin Odat Ekonomike të Kosovës dhe ato të Serbisë, u zotuan para delegacionit amerikan në Beograd për thellim të bashkëpunimit.  Delegacioni amerikan që ishte dje në Kosovë sot qëndroi në Beograd për të njëjtën arsye, për të konkretizuar marrëveshjen ekonomike të 4 shtatorit  në Shtëpinë e Bardhë.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Fidan BAJRAMI)/21Media

Oda Ekonomike e Kosovës dhe  ajo e Serbisë thellojnë bashkëpunimin
Odat Ekonomike të Kosovës dhe ato të Serbisë, u zotuan para delegacionit amerikan në Beograd për thellim të bashkëpunimit. 
Delegacioni amerikan që ishte dje në Kosovë sot qëndroi në Beograd për të njëjtën arsye, për të konkretizuar marrëveshjen ekonomike të 4 shtatorit  në Shtëpinë e Bardhë.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Fidan BAJRAMI)/21Media