Rreth 17 mijë persona rrezikojnë të mbesin pa punë

Rreth 17 mijë persona rrezikojnë të mbesin pa punë

Oda Hoteliere dhe Turistike e Kosovës, në një konferencë për media ka deklaruar se nga anulimi i dasmave dhe ndërprerja e aktiviteteve ekonomike që ndërlidhen me dasmat,  janë shkaktuar afro 600 milionë euro humbje./21Media