Hapet Qendra Informative Komunale për Bujqësi

Sot në Komunën e Prishtinës hapet Qendra Informative Komunale për Bujqësi.

Në konferencën e hapjes së kësaj qendreje marrin pjese drejtori i Bujqësisë Ferat Makolli, Hysni Thaqi nga Ministria e Bujqësisë dhe kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.

Konferenca mbahet në ndërtesen e vjetër të  Komunës së Prishtinës dhe nis në ora 9:00.

Back to top button