Kelmendi: “Egi Group”, industria më e madhe ushqimore

Kelmendi: “Egi Group”, industria më e madhe ushqimore

Kryeministri Ramush Haradinaj, zhvilloi vizitë pune në fabrikën e prodhimit Egi Group, kompani kjo në kuadër të Elkos Group. Ai u njoftua me të arriturat e kësaj kompanie veçanërisht në prodhimtari. Haradinaj tha se kjo kompani është storie e suksesit në Kosovë dhe më gjerë./21Media