Haradinaj kërkon të bëhet president “për t’i kryer punët e Kosovës duke mos e pyetur Serbinë”

Në përmbyllje të fushatës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, kandidati i kësaj partie për president, Ramush Haradinaj, ka thënë se vota për AAK-në dhe për të si president është votë që të kryhen punët e Kosovës duke “mos e pyetur Serbinë”.

Në fjalimin e tij të fundit në fushatë, Haradinaj ka përsëritur premtimin se nëse Kosova nuk anëtarësohet në NATO dhe Bashkim Evropian deri në vitin 2025, do të bashkohet me Shqipërinë./21Media