Avokatja e mbrojtëse do të kërkojë llogari nga policia

Avokatja e mbrojtëse do të kërkojë llogari nga policia

Gjatë sjelljes së tij në gjykatë, sulmuesi i ish-ministrit të Shëndetësisë Nikolla Todorov, është parë me lëndime të dukshme në fytyrë, shkruan tv21.tv

Kamera e TV 21 filmoi pamjet që tregojnë se 60 vjeçari Lupço Stojanovski ka pësuar lëndime fizike.

Edhe avokatja e mbrojtëse Pavlina Zefiq, dyshon se policia është treguar e pamëshirshme ndaj personit të dyshuar për sulmin dhe se për këtë do të kërkojë llogari nga policia./21Media