Haradinaj për CNBC: Angazhimi i Trump-it për marrëveshje me Serbinë i dobishëm

Sfiduese agjenda ruse

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj për televizionin amerikan, CNBC deklaroi se Kosova po ndjek rrugën drejt anëtarësimit në NATO dhe BE.

Ai tha se është koha e fundit për marrëveshje përfundimtare me Serbinë. Angazhimin e Trump-it dhe SHBA-së për këtë cështje e sheh të dobishëm.

Si sfiduese, ndërkaq e sheh agjendën agresive ruse./21Media

 

Back to top button