Investimi i parë strategjik në vlerë 169 milionë euro

Investimi i parë strategjik në vlerë 169 milionë euro

Këshilli ndërministror për investime strategjike i kryesuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, bëri të ditur investitorin e parë strategjik. Kompania gjermano-izraelite do të investojë miliona euro në energji të erës. Kryeministri Ramush Haradinaj falënderoi qeverinë Mustafa dhe Kuvendin që kanë punuar për këto investime./21Media