“Vetëvendosje do të fitojë mbi 51% të votave”

“Vetëvendosje do të fitojë mbi 51% të votave”

Caktimi i datës së zgjedhjeve të parakohshme më 14 shkurt nga u.d e presidentes Vjosa Omsani ka aktivizuar partitë politike për tu bërë gati për zgjedhje. Për të diskutuar për zgjedhjet, për vendimin e Gjykatës Kushtetuese që çoi në rrëzimin e Qeverisë dhe mundësinë e koalicioneve parazgjedhore kolegu Burim Zariqi bisedoi me anëtaren e kryesisë së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu./21Media