Albulena Haxhiu tha se VV do të punojë që të nxjerrë edhe ligjin për vetingun

Albulena Haxhiu tha se VV do të punojë që të nxjerrë edhe ligjin për vetingun

Kandidatja e VV-së për deputete në Kuvendin e Kosovës, Albulena Haxhiu tha se VV ka paraqitur 40 prioritetet e saj për qeverisjen e ardhshme. Lidhur me prioritetet e kësaj partie për sistemin e drejtësisë, Haxhiu tha se qeverisja e VV-së e konsideron të rëndësishme të garantohet sistemi i pavarur i drejtësisë.

Ajo tha se VV do të punojë për ç’kapjen e sistemit të drejtësisë dhe tha se do të angazhohet per pavarësinë financiare të sistemit të drejtësisë dhe të nxjerrë ligjin për vetingun./21Media