Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka nisur një varg hetimesh, siç është ngritja e çmimeve të sigurimeve dhe ngritja e çmimit të çimentos. Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka kërkuar nga Banka Qendrore që ta marrë parasysh rekomandimin e tyre në ndryshimin e çmimeve në sigurime./21Media