Historike: Kosovë – Shqipëri pa ndalesa, hiqen kontrollet në kufi

Në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive u nënshkruan 13 marrëveshje
Shqipëria dhe Kosova nënshkruan 13 marrëveshje në mbledhjen e përbashkët të qeverive në Elbasan. Në kufi pa ndalesa, hiqen kontrollet. U arritën marrëveshje për bashkëpunim edhe në fusha të tjera. /21Media

Back to top button