Rreth 1 milion euro gjoba ndaj partive politike nga vitin 2009- 2017

Rreth 1 milion euro gjoba ndaj partive politike nga vitin 2009- 2017

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa publikoi raportin për periudhën 2000-2017, në të cilin përfshihet historiku dhe veprimtaria e këtij institucioni për 17 vjet të punës. Në këtë historik janë përfshirë të dhënat, ankesat dhe gjobat ndaj partive politike gjatë kësaj periudhe./21Media