Përcjell nga afër punimet në rregullimin e shtratit dhe pastrimin e 3 lumenjve

Përcjell nga afër punimet në rregullimin e shtratit dhe pastrimin e 3 lumenjve

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, gjatë ditës së sotme vizitoi Gjilanin dhe Kamenicën, me rastin e fillimit të realizimit të 3 projekteve në fushën e mjedisit në Dobërqan, Katushnicë dhe Krivarekë./21Media