Shoqëria Civile: Inspektorët e ATK-së kanë lidhje me politikën. ATK-ja i mohon akuzat

Shoqëria Civile: Inspektorët e ATK-së kanë lidhje me politikën. ATK-ja i mohon akuzat

Demokracia Plus dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese BIRN organizuan tryezën për Integritetin në Administratën Tatimore të Kosovës, me ç ‘rast u publikua raporti për gjetjet nga monitorimi i ATK-së. Shoqëria civile thotë se inspektorët e ATK-së kanë lidhje me politikën, ndërsa, ATK-ja e mohon një gjë të tillë./21Media