850 fermerë përfitojnë grante vlera e përgjithshme e të cilit është 29 milionë eur 

850 fermerë përfitojnë grante vlera e përgjithshme e të cilit është 29 milionë eur 

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka bërë nënshkrimin e kontratave të para të përfituesve të Programit për Zhvillim Rural 2020-2021. U bë e ditur se rreth 850 fermerë pritet të përfitojnë grante vlera e përgjithshme e të cilit është 29 milionë euro./21Media