Kusari-Lila: Junikasit ta përkrahin LDK-AKR-Alternatiën.-Mustafa: T’i bindni të gjithë për ta votuar koalicionin

Kusari-Lila: Junikasit ta përkrahin LDK-AKR-Alternatiën.-Mustafa: T’i bindni të gjithë për ta votuar koalicionin

Nga Juniku, siç tha në vendin e fjalës dhe besës, kandidati për kryeministër i koalicionit LDK-AKR-Alternativa, Avdullah Hoti,  garantoi se do të perkujdesën për shumë çështje vecmas për veteranët e luftës./21Media